Desktop platforme
Mobilne platforme
Monetizacija
Indiegames e1600628651990
// više od igre

Desktop platforme

Industrija video igara već godinama bilježi kontinuirani rast i to ne samo zato što svi imamo dijete u sebi, već zato što ima ogroman tržišni potencijal. Kao takve video igre su odavno mamac za marketinške stručnjake koji su ih uklopili u marketinški mix i skovali čak i izraz advergaming. 

Naš tim Vam stoji na raspolaganju ukoliko imate ideju koju želite pretvoriti u video igru ili ukoliko želite dio vašeg posla outsourcati nama. 

// zabava na domak ruke

Mobilne platforme

Broj korisnika koji koristi i preferira mobilne platforme u odnosu na desktop platforme svakim danom sve više raste. U segmentu video igara mobilne platforme su idealne za razvoj mnogih zabavnih ali i edukativnih sadržaja te su kao takve vrlo atraktivne. Prednost mobilnih platformi je što su praktički postale dostupne gotovo svakom čovjeku u razvijenim državama.

Ukoliko želite integrirati video igru na mobilnoj platformi u svoj marketinški mix ili poslovni projekt kontaktirajte naš tim.

mobile games
monetization
// integracija

Monetizacija

U svakom poslovnom poduhvatu najvažnija stavka je svakako naplata. U svijetu video igara dugo se tražio adekvatan način za monetizaciju, a kreiranjem blockchain tehnologije stvorena je platforma koja se savršeno uklopila u industriju video igara. 

Ukoliko trebate efikasan sustav za monetizaciju kontaktirajte naš tim koji ima bogato iskustvo na tom području.

01
Atraktivnost

Vrhunski dizajn

02
Promocija

Marketinški alat

03
Blockchain

Naplata