Desktop platforme
Mobilne platforme
Monetizacija
Indiegames e1600628651990
// više od igre

Desktop platforme

Industrija video igara već godinama bilježi kontinuirani rast i to ne samo zato što svi imamo dijete u sebi, već zato što ima ogroman tržišni potencijal. Kao takve video igre su odavno mamac za marketinške stručnjake koji su ih uklopili u marketinški mix i skovali čak i izraz advergaming. 

Naš tim Vam stoji na raspolaganju ukoliko imate ideju koju želite pretvoriti u video igru ili ukoliko želite dio vašeg posla outsourcati nama. 

// zabava na domak ruke

Mobilne platforme

Broj korisnika koji koristi i preferira mobilne platforme u odnosu na desktop platforme svakim danom sve više raste. U segmentu video igara mobilne platforme su idealne za razvoj mnogih zabavnih ali i edukativnih sadržaja te su kao takve vrlo atraktivne. Prednost mobilnih platformi je što su praktički postale dostupne gotovo svakom čovjeku u razvijenim državama.

Ukoliko želite integrirati video igru na mobilnoj platformi u svoj marketinški mix ili poslovni projekt kontaktirajte naš tim.

mobile games
monetization
// integracija

Monetizacija

U svakom poslovnom poduhvatu najvažnija stavka je svakako naplata. U svijetu video igara dugo se tražio adekvatan način za monetizaciju, a kreiranjem blockchain tehnologije stvorena je platforma koja se savršeno uklopila u industriju video igara. 

Ukoliko trebate efikasan sustav za monetizaciju kontaktirajte naš tim koji ima bogato iskustvo na tom području.

01
Atraktivnost

Vrhunski dizajn

02
Promocija

Marketinški alat

03
Blockchain

Naplata

hrCroatian