Aplikacije
AR & VR
Blockchain
// SOFTWARE ZA SVAKU PRILIKU

SMARTER SOFTWARE SOLUTIONS

Desktop platforme

Poslovne aplikacije za Vaše poslovanje lokalno ili u cloudu.

AR & VR

AR & VR rješenja osvajaju tržište i pružaju vam mogućnost atraktivne prezentacije Vaših proizvoda i usluga

Blockchain

Za blockchain mnogi kažu da je tehnologija budućnosti, ali zapravo je već postao tehnologija sadašnjosti.

apps
Mobilne platforme

Aplikacije za sve vrste mobilnih platformi.

Data mining

Strukturiranje baza podataka (nove ili postojeće), migracija sadržaja i integracija u nova rješenja.

Integracija kriptovaluta

Integrirajte kriptovalute u Vaša rješenja i ostvarite učinkovitu monetizaciju na različitim tržištima.

Business App Services
// platforme

Poslovne aplikacije

Naš tim za Vaše potrebe razvija poslovne aplikacije na svim dostupnim platformama i za sve namjene. Također Vam nudimo uslugu adaptacije Vaših postojećih rješenja, kao i uslugu migracije na nova rješenja i uslugu održavanja.

Kontaktirajte nas, imamo rješenje za svaki Vaš problem.

// prozor u budućnost

VR & AR

AR & VR alate možemo koristiti kako bi obogatili Vaše aplikacije, prezentacije i druge promotivne materijale. Virtualni vodiči, interaktivni virtualni svjetovi, AR igre i augmented tiskane publikacije su samo neki od primjera kako ove tehnologije mogu pružiti veći stupanj angažmana korisnika i služiti u svrhu advertainmenta. Lakoćom kreirajte sadržaj koji vaši klijenti ne percipiraju kao oglašavanje.

VR

Virtualna stvarnost je novi medij pomoću kojeg se korisnicima mogu pružiti zanimljiva i nezaboravna iskustva. Vizualna, slušna i taktilna osjetila se mogu iskoristiti za obogaćivanje percepcije korisnika u potpuno virtualnom okruženju. Primjene VR-a su praktično beskonačne kao i njegov tržišni potencijal, a vrijeme za njegovu implementaciju u marketing je DANAS.

AR

Proširena stvarnost je moćan alat za vizualizacije u realnom vremenu koji računalno generiranom grafikom može proširiti Vaš pogled na stvarnost. Proširena stvarnost je postala dio naše svakodnevnice i kao takvu nužno ju je uzeti u obzir prilikom kreiranja marketinške strategije pogotovo ukoliko su Vaši potencijalni klijenti mlađe digitalno orijentirane generacije ljudi.

vr
data mining
// zapisi koji život znače

Data mining

01.
Strukturiranje baze

Pomno osmišljavanje i strukturiranje baze podataka  smanjuje troškove i povećava efikasnost te pruža okosnicu za razvoj stabilnog poslovanja.

02.
Data mining

Naš tim za Vas izvodi složene operacije izvlačenja, oporavka, migracije i interpretacije podataka iz postojećih baza u nove baze i nova rješenja. 

// tehnologija budućnosti već danas

Blockchain

01.
Blockchain

Tri su glavna područja primjene: Financije (Valute, udjeli, dionice, mikro financiranje), Javni sektor (izborni sustav, zdravstveni sustav, dozvole i ostali dokumenti), Privatni sektor (ugovori, oporuke, escrows, crowdfunding, licence za sofware, rezervacije, dokaz autorskih prava)

.

02.
Kriptovalute

Kriptovalute su unatoč ogromnom skepticizmu postale neizostavan dio sustava naplate. Nudimo Vam implementacija postojećih rješenja kao i razvoj i implementacija sustava za rad s kriptovalutama kao što su npr. rješenja korištena u kampanjama baziranim na kriptovalutama .

blockchain
Održavanje naših rješenja

Uz sva naša rješenja koja razvijamo za klijente nudimo i paušalnu uslugu održavanja unutar koje Vam naš tim stoji na raspolaganju i brine se o tome da Vaše rješenje funkcionira bez poteškoća.

Održavanje vaših rješenja

Ukoliko imate problem s održavanjem Vaših postojećih rješenja, ostali ste bez adekvatnog kadra ili želite outsourcati sulugu obratite se našem timu koji za Vas pruža usluge održavanja.

hrCroatian