Dizajn
Oblikovanje
Optimizacija
// web za svaku namjenu

EFIKASNA I KREATIVNA WEB RJEŠENJA

Dizajn i oblikovanje

Efektivan i funkcionalan dizajn u skladu s Vašim vizualnim identitetom.

Portali

Portali za tvrtke, gradove i općine s integracijom svih potrebnih funkcionalnosti.

Integracija kriptovaluta

Nudimo Vam integraciju kriptovaluta u Vaše postojeće platforme kao i integraciju prilikom razvoja našeg rješenja.

web development
E-commerce

Web trgovine s integriranim svim sustavima plaćanja.

SmartCity

Izrada različitih novih i integracija postojećih SmartCity elemenata u postojeća ili nova rješenja.

Optimizacija

Prilikom razvoja web rješenja vršimo uslugu optimizacije sadržaja za pregled na svim vrstama platformi, kao i SEO optimizaciju.

web design
// vizija

Dizajn i oblikovanje

Jedna od ključnih komponenti svakog web rješenja je svakako funkcionalan dizajn koji je konzistentan s Vašim vizualom kako bi se mogao uklopiti u Vaš marketinški mix. Kvalitetno web rješenja tada postaje okosnica Vaših marketinških aktivnosti i efikasan alat u privlačenju novih i zadržavanju postojećih klijenata.

Kontaktirajte nas za više detalja.

// smartcity

Gradovi
budućnosti

SmartCity inicijativa je sve popularnija, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, te su se gradovi i općine polako ali sigurno krenuli okretati tom modelu. Ova inicijativa podrazumijeva konstantnu nadogradnju i modernizaciju sustava po principu novih opcija i modula u postojećim rješenjima. Naš tim za Vas razvija platforme koje su prilagođene upravo tim potrebama te ih je moguće neprestano dograđivati.

Portali

Razvijamo portale svih razina kompleksnosti i za svaku namjenu. Naš tim iza sebe ima niz kompleksnih projekata sa zahtjevnim integracijama i funkcionalnostima.

Migracija

U ponudi imamo i opciju migracije sveobuhvatnog sadržaja s postojećih web rješenja na nove platforme te edukaciju Vaših djelatnika za korištenje.

smart city
// e-comerce

Trgovina
dostupna svakom

2020. godina je posebno istaknula važnost adekvatnog online sustava prodaje Vaših proizvoda ili usluga te naplate istih. Za vaše potrebe razvijamo od najjednostavnijih do najkompliciranijih sustava web prodaje s uključenom integracijom sustava plaćanja po Vašem izboru. Bilo da Vaše poslovanje zahtjeva jednostavno rješenje poput trgovine na društvenim mrežama ili pak komplicirano web rješenja s integriranim plaćanjem putem kripto valuta naš tim je spreman odgovoriti na izazov. 

22%

Udio u trgovini
2023.

54%

Udio mobline
trgovine online u 2021.

67%

Mobilna kupnja
iz dosade

77%

Impulsivnih kupaca
putem mobitela

cryptocurrency
// monetizacija

Integracija kriptovaluta

Integracija kriptovaluta je zahtjevan posao koji zahtjeva znanje, iskustvo i značajnu investiciju. Bez obzira na visinu investicije integracija kriptovaluta u Vaše rješenje vrlo brzo počinje pokazivati pozitivne efekte te Vam omogućava relativno brz povrat investicije.  

Naš tim s bogatim iskustvom na ovom području rado će vam pomoći.

Optimizacija sadržaja

Optimizacija sadržaja postavljenog na web i optimizacija načina na koji se taj sadržaj prikazuje na različitim platformama je esencijalan za kvalitetnu ocjenu Vaše web stranice. Adekvatno pripremljen sadržaj ne gubi na kvaliteti, a istovremeno nije glomazan i ne usporava učitavanje web stranice te na taj način pruža pozitivno korisničko iskustvo generacijama koje sve rade na ubrzan način i nemaju razumijevanja za gubitak vremena. Isto tako responzivnost web stranice je ključna pošto je broj korisnika koji koriste internet na mobilnim platformama pretekao desktop korisnike i velika je vjerojatnost ukoliko ima sadržaj nije adekvatno prikazan na mobilnim platformama da ga neće niti gledati.

SEO optimizacija

SEO optimizacija web stranice je vrlo bitan element za vidljivost web stranice. Kvalitetan sadržaj web stranice s mjerodavnim ključnim riječima omogućava uz dobru optimizaciju visoko pozicioniranje na relevantnim tražilicama. Postupak SEO optimizacije tzv. prirodnim putem Vašu stranicu pokušava smjestiti na prvenstveno prvu stranicu rezultata pretraživanja, a zatim i što više na toj prvoj stranici. Na taj način SEO optimizacija štedi vaše resurse, koje bi u suprotnom morali izdvojiti za npr. Google AdWords oglašavanje, i donosi vam vidljivost veću nego većina tradicionalnih metoda oglašavanja. Isto tako kvalitetna optimizacija u slučaju Adwords kampanja Vam omogućava bolje mjesto od konkurencije za isti oglas.

hrCroatian