Copywriting & content management
Digitalni & društveni marketing
Audio &
video
produkcija
Copywriting & content management

U današnje vrijeme većina tvrtki si ne može priuštiti luksuz da nije prisutna barem na jednoj društvenoj mreži. Suočene s tom činjenicom tvrtke često griješe, bilo zbog manjka znanja ili nedostatka vremena, i prezentiraju se na društvenim mrežama na neadekvatan način. Kako i Vi ne bi postali jedna od tih tvrtki obratite se našem timu koji će za vas kreirati i editirati profesionalan tekstualni i video sadržaj, komunicirati s korisnicima i kontrolirati sadržaj koji oni postavljaju.

Digitalni & društveni marketing

Živimo u digitalnom dobu u kojem je moguće postići ciljano oglašavanje i dobiti povratne informacije o kakvima su prije samo 20-ak godina marketinški stručnjaci mogli samo sanjati. Za Vaše potrebe postavljamo, provodimo, revidiramo i analiziramo marketinške kampanje na svim platformama. Ukoliko trebate Google Adwords kampanju, želite se oglašavati na društvenim mrežama ili pak putem nekog tradicionalnog kanala obratite se našem timu koji će ovisno o Vašim preferencijama i potrebama učinit sve kako bi vaša kampanja bila uspješna.

A/V produkcija

Za Vaše potrebe kreiramo audio i video materijale te ih editiramo i montiramo u efektne i kvalitetne promotivne materijale. Za potrebe Vaših projekata i kampanja vršimo snimanje dronom, fotogrametriju, fotografiranje, timelapse i snimanje. Snimljeni sadržaj za Vas pretvaramo u efektne promotivne materijale poput 360 panorama, sfernih panorama i promotivnih spotova.

01
Kreiranje sadržaja

Tekstualnog i vizualnog

02
Provođenje kampanja

Online i offline

03
Analiza i izvještavanje

Obrada i izvještaji

hrCroatian