U svijetu prirode krije se mnogo tajni koje čekaju da ih se otkrije. Jedna od najfascinantnijih tajni svakako su gljive, čarobni darovi prirode koji nas oduševljavaju svojim oblicima, bojama i okusima. U ovoj knjizi renomirani stručnjak za gljive, Matija Josipović, i kulinarski mag, Vera Somek-Valjak, udružili su svoje znanje i iskustvo kako bi nam donijeli sveobuhvatan vodič kroz ovaj nevjerojatan svijet.

15 €

Cijena po primjerku. Uključuje poštarinu u RH.

Detaljni, sistematski opisi i fotografije 80 vrsta gljiva

Matija Josipović sa svojim dubokim poznavanjem gljiva, pruža čitateljima dragocjeno znanje o jestivim vrstama koje se mogu pronaći u prirodi. Potankim opisima, fotografijama i ilustracijama Matija nas vodi kroz raznovrsnost gljiva koje se mogu konzumirati i nudi nam korisne savjete o njihovu pronalaženju, prepoznavanju i skupljanju. Njegovo stručno znanje čini ovu knjigu neprocjenjivim izvorom informacija svim ljubiteljima prirode i gljiva.

Detaljni opisi i fotografije 45 gljivarskih recepata

Vera Somek-Valjak s velikom kreativnošću i stručnošću donosi jedinstvene recepte u kojima se koriste različite jestive gljive kao glavni sastojak. Njezini recepti pružaju osvježavajući pristup u pripremanju jela s gljivama, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i inovativnih kulinarskih kreacija. Svaki recept pažljivo je osmišljen kako bi istaknuo bogatstvo okusa i mirisa gljiva te stvorio neodoljiv gastronomski doživljaj.

  Obrazac za naručivanje

  Vaši podaci će se obrađivati isključivo u svrhu obrade ovog upita i neće biti dani na uvid trećim stranama. Obvezna polja su označena sa *

  Podaci za uplatu:

  ABECEDA AGRO d.o.o.
  OIB:97137865732
  TRG HRVATSKIH BRANITELJA 8
  44000 SISAK
  IBAN:HR6025000091101471519
  ADDIKO BANK D.D. ZAGREB

  Abeceda Agro

  Abeceda agro d.o.o. – Trg hrvatskih branitelja 8, Sisak
  +385 (0)98 488 965info@abeceda-agro.hr
  Abeceda agro d.o.o.
  Trg hrvatskih branitelja 8
  44000 Sisak
  +385 (0)98 488 965
  info@abeceda-agro.hr
  hrCroatian