Matija Josipović sa svojim dubokim poznavanjem gljiva, pruža čitateljima dragocjeno znanje o jestivim vrstama koje se mogu pronaći u prirodi. Potankim opisima, fotografijama i ilustracijama Matija nas vodi kroz raznovrsnost gljiva koje se mogu konzumirati i nudi nam korisne savjete o njihovu pronalaženju, prepoznavanju i skupljanju. Njegovo stručno znanje čini ovu knjigu neprocjenjivim izvorom informacija svim ljubiteljima prirode i gljiva.
Vera Somek-Valjak s velikom kreativnošću i stručnošću donosi jedinstvene recepte u kojima se koriste različite jestive gljive kao glavni sastojak. Njezini recepti pružaju osvježavajući pristup u pripremanju jela s gljivama, od klasičnih i tradicionalnih do modernih i inovativnih kulinarskih kreacija. Svaki recept pažljivo je osmišljen kako bi istaknuo bogatstvo okusa i mirisa gljiva te stvorio neodoljiv gastronomski doživljaj.
Podaci za uplatu:
ABECEDA AGRO d.o.o.
OIB:97137865732
TRG HRVATSKIH BRANITELJA 8
44000 SISAK
IBAN:HR6025000091101471519
ADDIKO BANK D.D. ZAGREB