Razvoj custom softwarea
Marketing i oglašavanje
Dizajn i razvoj web rješenja
// više od programera

Rješenja za
svako poslovanje

Tvrtka Curious Cat je renomirani razvojni studio i marketinška agencija sa sjedištem u Sisku. Kao progresivna tvrtka koja se bavi tehnologijom, rješavamo probleme i nudimo solucije za jednostavniji život ljudi oko nas. Naš fokus je na tome da klijentima na jednom mjestu pružamo većinu usluga koje su nužne za uspješno funkcioniranje core buisinessa. 

drugi dio
prvi dio
Razvoj custom softwarea

Mi smo tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih rješenja koja su prilagođena specifičnim zahtjevima klijenata iz zahtjevnih oblasti kao što su fintech, proširena i virtualna stvarnost, blockchain tehnologije, web servisi u oblaku, te projekata iz domene zabavne industrije. Naša područja stručnosti uključuju desktop, web i mobilne aplikacije koje razvijamo kao zasebna rješenja ili integrirane i međusobno povezane sustave. Također, razvijamo i vlastite programske pakete kao što su napredna cloud-based financijska rješenja, crowdfunding platforme bazirane na kriptovalutama i sl.

Marketing

Moderno doba je dovelo do toga da se gotovo sve može izmjeriti i brojčano iskazati. Gomila podataka nam je na dohvat ruke i samo je potrebno dobro "pričati" digitalni jezik kako bi se moglo provesti i interpretirati marketinšku kampanju. Digitalni marketing je kao takav postao zapravo gotovo segment IT industrije te je logična nadogradnja našoj paleti usluga. Za Vas kreiramo, postavljamo, vodimo, revidiramo i analiziramo kampanje na svim online i offline platformama. 

sesti
treci dio
Dizajn

Kreiranje programskog koda je kao i dizajn umjetnost sama po sebi. Kroz dizajn članovi našeg tima izražavaju svoju umjetničku crtu te kreiraju Vaš vizualni identitet i oblikuju način predstavljanja vašim klijentima. Za Vas kreiramo knjigu standarda koja postaje Vaš osobni vodič na putu do marketinškog uspjeha.

Misija

Mi smo tvrtka koja razvija rješenja koja čine Vaše poslovanje efikasnijim.

Vizija

Naša vizija je virtualna stvarnost za sve ljude na svijetu.