PROMOBIKES

Maksimalna vidljivost vašeg branda

U ovom segmentu naše ponude posebno želimo istaknuti činjenicu da vam  možemo osigurati korištenje našeg promo bicikla koji je raritet u našoj regiji. Promotivni bicikl, poznat i kao bicikl za oglašavanje, je eksterni kanal za oglašavanje idealan za marketinške kampanje na otvorenom. Najčešće se koristi za evente kao što su otvaranje trgovina, lansiranje proizvoda, sajmovi, koncerti, sportski događaji, egzibicije, konferencije, izborne kampanje i sl. Ovaj koncept se temelji na direktnom oglašavanju i velikom utjecaju koji ima na ciljanu skupinu. Bicikl je direktno izložen tisućama pješaka i sudionika u prometu te je kao takav moćan i troškovno efikasan alat. Zbog navedenog pruža mogućnost interakcije s ciljnom skupinom koju približava točki prodaje više od tradicionalnih medija. Ovaj način oglašavanja, ako izuzmemo tv oglašavanje, pokazuje najveće granično povečanje vremenske izloženosti korisnika sadržaju te daje veću vrijednost za uloženi novac. Visok utjecaj mobilnih oglasnih površina na ciljanu publiku je dokazan i od strane Europskog udruženja za vanjsko oglašavanje.

Neke od prednosti navedenog načina oglašavanja su: niski početni troškovi, visok povrat na investiciju (ROI), nizak trošak na tisuću dosega, nije štetno za okoliš, inovativno je i lako uočljivo, pruža jak utjecaj kroz audio i vizualnu komunikaciju, vozači mogu dijeliti promotivne materijale i uzorke te mogu potaknuti na impulsnu kupnju.

U našoj ponudi nalazi se promotivni bicikl na 4 kotača kojeg odlikuje veća stabilnost u vožnji i kvalitetnija alokacija oglasnih površina u odnosu na trokolice ili obične bicikle. Zbog stabilnosti i dobre upravljivosti pogodan je za korištenje u skućenim prostorima s velikom fluktuacijom ljudi na kojima alternativna prijevozna sredstva često niti nemaju pristup. Isto tako bicikl je opremljen svjetlima te ga je moguće koristiti i noću.

Naši bicikli nude osam oglasnih površina. Oglasna površina je opremljena led rasvjetom te je kao takva posebno impresivna prilikom noćnog korištenja. Za ostavljanje još efektnijeg dojma na raspolaganju vam stoji i optimizirani sustav razglasa kojim je naš bicikl opremljen. Svi navedeni elementi mogu biti posebno prilagođeni vašim potrebama u skladu s vašim vizualnim identitetom i karakteristikama eventa za koji ga koristite.

Ukoliko se odlučite koristiti promotivni bicikl možete ga unajmiti u kombinaciji s korištenjem našeg stručnog osoblja koje može biti uniformirano u skladu s vašim potrebama te vam svojim znanjem i iskustvom pomoći u provedbi kvalitetne kampanje. Ukoliko želite u kampanji koristiti svoje ljude na izbor vam nudimo i najam samih bicikala. Isto tako ukoliko želite možemo za vas organizirati i cjelokupnu marketinšku kampanju, uključujući i izradu vizualnog identiteta, istraživanje o efektu promocije na ciljanu skupinu i mnoge druge stvari.

Kao što vidite raspon mogućnosti korištenja bicikla je vrlo širok te zato preporučamo da nas kontaktirate kako bi vam mogli pobliže odrediti cijenu i aktivnosti koje je potrebno napraviti kako bi se prilagodili vašim potrebama.